Home >
Dieren

Dieren kostuums voor kinderen en baby's

302 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Dieren
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
302 artikelen
 
123...7>>

Dieren pak voor kinderen

Kinderen vinden het super leuk om verkleed te gaan, zeker als dit een van hun lievelingsdieren is! Jouw zoon of dochter kan dankzij de vele carnavalskleding van Vegaoo.nl verkleed gaan in een tijger kostuum, hondenpakje, kuiken outfit en vele andere originele dieren kostuums! Hebben jullie een hond thuis, dan is het leuk om eens net als je huisdier verkleed te gaan! Voor jongens is het geweldig om zich te kunnen verkleden als een stoer en sterk dier zoals een dino, krokodil, leeuw of beer! De dieren kostuums zijn erg leuk en vaak ook lekker kleurrijk, halve dan een haaien kostuum, aangezien haaien grijs zijn. Zoek je een kleurrijk kostuum, ga dan verkleed in een papegaaien kostuum! Meiden zijn vaak dol op paarden, natuurlijk heeft vegaoo.nl zelfs een paarden kostuum voor de carnaval!


Dieren kostuum voor baby's

De meest schattige dieren kostuums vind je toch wel tussen de dieren baby kostuums! Van bijna elk dier uit de dierentuin, vind je wel een carnavalspakje! Deze baby kostuums van een dier zijn vaak zeer comfortabel en warm en ideaal voor carnaval of een foto shoot! De baby pakjes zijn zo ontworpen dat jouw baby er nog leuker uit komt te zien! Vegaoo.nl biedt niet alleen dieren verkleedkleding aan maar ook van insecten. Maar deze insecten zijn een stuk liever dan de echte! Denk aan een bijen kostuum voor baby's! Vrijwel alle dieren pakjes voor baby's hebben meegeleverde pantoffels met anti-slip zool voor nog meer comfort! Heb je meerdere kinderen, dan is het fantastisch om allemaal in dezelfde stijl verkleed te gaan. De dieren outfits in alle maten voor baby's kinderen en volwassenen zijn hiervoor ideaal!

Verkleed jouw kind in een dieren kostuum van zijn of haar lievelingsdier! De keuze uit dieren carnavalskleding is eindeloos! Ga verkleed als een stoere dinosaurier of ninja turtle of verkleed je in een schattig bijen of lieveheersbeestjes kostuum! Ook voor baby's zijn er enorm veel leuke dieren pakjes! Deze baby kostuums maken jouw baby nog schattiger! Vegaoo.nl is jouw partner voor alle verkleedfeesten!

Zie meer ▼