Home >
Beroepen
Sorteren
 

Soldaten en politie kostuums

Jouw zoon of dochter vast wel een idee wat hij of zij later wilt worden. Voor jongens is dit vaak politieman, brandweerman, soldaat, piloot of dokter. Meiden willen vaak een verpleegster of danseres worden. Bekijk alleuniform jongens kostuums voor stoere carnavalskleding van een militair of politieman. De keuze voor een politie pak is erg groot. Ook erg stoer en populair is een piloten kostuum, brandweerman kostuum, astronauten kostuum of matrozen outfit! Er zijn vele mogelijkheden voor het perfecte verkleedpak voor jouw zoon! Maak de carnavalskleding van een uniform compleet bij bijhorende accessoires zoals een pistool, brandblusser of walki talki! Als jouw zoon altijd al eens en politie agent of soldaat heeft willen zijn, kan dat nu eindelijk! Ideaal voor carnaval of cadeau voor jongens! Jouw zoon kan nu als een echte soldaat spelen of zich in een politie pak verkleden!


Uniform kostuums voor kinderen

Vele meisjes zeggen vaak dat ze later prinses willen worden en een prinsessen jurk is dan ook een uitstekend meisjes cadeau voor hen! Wilt jouw dochter liever een dokter of verpleegster worden, dan kan ze kiezen uit de vele verpleegster pakjes voor meiden. Voor inspiratie kun je alle uniform kostuums voor meisjes bekijken. Ze kan zich verkleden in een cheerleader kostuum, verpleegster pakje of dokter outfit. Heb je een stoere meid, dan is een brandweervrouw kostuum, politie jurkje of matrozen pakje ook erg leuk! Het hoeft natuurlijk niet altid een beroep te zijn. Is jouw dochter een kleine deugniet, dan is een gevange kostuum ook passend! Meisjes houden er ook vaak van om te helpen met koken. Waarom zou je haar dan geen kokspak voor meisjes cadeau geven? Al deze kostuums zijn leuk om in te spelen en natuurlijk ook ideaal voor carnaval!

Jouw beroepen uniform kostuums bestel je goedkoop op Vegaoo.nl! Laat jouw zoon of dochter zich verkleden naar he beroep wat ze later willen doen! Jongen kunnen zich verkleden als brandweerman, piloot of politie agent. Meiden kunnen zich onder andere als cheerleader of verpleegster kleden. Deze kostuums zijn perfect als verjaardag cadeau voor jongens of meisjes cadeau! Maak deze kostuums nog compleet met bijpassende accessoires van Vegaoo.nl en jouw kind zal stralen in zijn of har nieuwe carnavalskleding!

Zie meer ▼