Home >
Piraten

Goedkope en stoere piratenkleding

91 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
91 artikelen
 

Piratenkleding voor kinderen

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje of een ander feest met piraten thema? Kijk dan zeker even verder op deze pagina met piratenkleding voor jongens en meiden! Met de piratenkostuums van Vegaoo.nl wordt jij de stoerste piraat op het feestje! Je maakt jouw kostuum zelfs nog stoerder door met zwarte schmink een nep litteken te tekenen op jouw gezicht! Piraten verkleedkleding hoeft niet duur te zijn. Je hebt al verschillende piratenkostuums voor minder dan €10! Natuurlijk biedt Vegaoo niet alleen goedkope kostuums aan, maar ook luxe verkleedkleding die er schitterend uit zien! Kies een kostuum uit de vele verschillende modellen voor jongens en meiden! Heb je eenmaal jouw piraten verkleedkleding uitgekozen, maak de piraten outfit dan compleet met bijpassende accessoires, zoals een zwaard, bandana, ooglapje of bundelzakje met gouden munten!


Piratenkleding voor jongens en meiden

Zowel jongens als meisjes kunnen verkleed gaan als een stoere piraat! Meisjes kunnen zelfs als een mooie en schattige piraat verkleed in een zwart met roze piratenkostuum! De piratenkleding kun je filteren op meiden en jongens piratenkleding, waardoor je nog gemakkelijker jouw perfecte verkleedkleding vindt! Op vegaoo.nl vind je zelfs piraten kostuums voor baby’s! Deze kostuums zijn erg schattig en zo kun je met het gele gezin in dezelfde stijl verkleed gaan! Speel als een echte slechterik of als een dappere held in jouw verkleedkleding! Verover andere schepen en ga op schattenjacht met jouw vrienden! Daarvoor heb je natuurlijk wel een zwaard en een kompas nodig! Ook de piraten accessoires bieden wij al heel goedkoop aan, zodat je jouw piratenkleding echt kan voltooien!

Stoere en leuke piratenkleding bestel je natuurlijk op Vegaoo.nl! Vind vele verschillende piraten verkleedkleding voor jongens, meisjes en zelfs baby’s tegen de beste prijzen! Budget of luxe, we bieden het allemaal! Denk er ook aan om jouw piratenkleding te voltooien met de broodnodige piraten accessoires zoals een piraten zwaard of ooglapje!

Zie meer ▼