Home >
Pasen

Pasen kinderkostuums

28 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Populaire thema's
Thema's
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
28 artikelen
 

Paaskostuums voor jongens, meisjes en baby’s!

Kinderen vinden het prachtig om verkleed te gaan en voor ouders is het geweldig om hun kind of baby in een leuke en schattige outfit te zien spelen! Vegaoo heeft vele lieve en schattige kinderkostuums die zeer geschikt zijn voor Pasen! Denk bijvoorbeeld aan een roze konijnenpak, een prachtig engelkostuum en schapenkostuum! Of ga verkleed als Jozef, Maria, of herder. Keuze genoeg! Wil je je kinderen verrassen met een origineel kostuum? Bestel hier dan de schattige en leuke kinderkostuums voor Pasen! Deze outfits zijn ook nog ideaal voor elke ander verkleedfeest zoals Carnaval of een feestje met dieren thema!


De leukste baby kostuums!

Voor baby’s heeft Vegaoo ook nog een leuk paas assortiment. Hijs je baby van 6 maanden in een super lief kuiken trappelzak! Voor de baby’s vanaf 1 jaar hebben we ook een schattig baby kuikentjes pak, meerdere konijnenpakjes, Maria verkleedkostuum, een betoverend engelenpak, herder pak en een Jozef verkleedpak. Deze outfits zijn niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar is natuurlijk ook een geweldig gezicht voor ouders en vrienden! Dit brengt de paas en lentesfeer er helemaal in!

De grootste collectie van kinderkostuums en verkleedkleding kan je vinden op Vegaoo.nl, Europa's grootste feestwinkel op het gebied van kinderthemakleding. Voor kinderfeesten, verjaardagen, tienerfeesten of als cadeau ideeën voor Sinterklaas hebben we hier de leukste ideeën voor de kids! Onze kindercarnavalskleding collectie is zeer uitgebreid: van populaire thema's zoals piraten, ninja, prinsessen of superhelden tot officiële producten zoals Vaiana™ jurken, Frozen™ verkleedkleding, Lego Ninjago™ pakken of Avengers™ outfits heb je op Vegaoo.nl de grootste online keuze! Van groot tot klein budget, van peuters tot tieners en van roze naar blauw heeft Vegaoo.nl dé laatste trends voor alle kinderen!

Zie meer ▼