Home >
Ninja's

Ninja kostuums voor jongens

67 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
67 artikelen
 

Ninja verkleedkleding

Wanneer je niet goed weet wat voor carnavalskleding je jouw zoon wilt geven, kies dan voor een veilig en populaire optie, namelijk ninja! De ninja kostuums van Vegaoo.nl zijn razend populair en zijn er in vele verschillende uitvoeringen! Niet alleen standaard ninja pakken, maar ook andere ninja verkleedkleren zoals een Lego Ninjago™ kostuum of een Ninja Turtles™ outfit vind je op Vegaoo.nl! Zie daarvoor de officiele ninja kostuums met trademark.
De goedkope kostuums zorgen ervoor dat je niet te veel hoeft uit te geven voor carnaval of een verjaardagscadeau voor jongens. Natuurlijk bieden we ook duurdere kostuums aan die net wat luxer of uitgebreider zijn of met licentie komen. Zo is een jongenskostuum in elke prijsklasse te vinden. Ook is het erg leuk om als vader en zoon verkleed te gaan als ninja in bijpassende kostuums! Vergeet bij de ninja carnavalskleding niet ook de accessoires. Deze maken jouw outfit namelijk helemaal compleet! Denk aan ninja dolken, ninja zwaarden of ninja sterren!


Ninja pak voor jongen

De meeste ninja pakken zijn zwart met een gekleurde print van een draak of traditionele motieven. Wil je een kleurrijker ninja kostuum, dan hebben we ook rode of groene ninja outfits! Sla je slag met de ninja carnavalskleding met korting! Met de afgeprijsde verkleedkleding heb je voor hetzelfde geld toch een mooie outfit die normaal gesproken soms wel het dubbele kost! Daarnaast kun je er vrijwel zeker van zijn dat jouw zoon de ninja outfit geweldig gaat vinden! Dit is voor carnaval echt een succes en ook erg leuk als jongens cadeau voor een verjaardag. Jongens vinden het namelijk ook super om te spelen als ninja en zich net zo te kleden. Is jouw kind fan van de Ninja Turtles™ of Lego™? Dan zijn deze kostuums al helemaal super! Maak ze nog compleet met de bijhorende accessoires zoals ninja werpsterren of dolken! Zo is jouw helemaal voltooid!


Ninja verkleedkleding


Een ninjapak voor jongens is een super gaaf en origineel cadeau voor jongens! De ninja verkleedkleding van Vegaoo.nl is razend populair onder kinderen en nog goedkoop ook! Niet alleen zijn deze erg geschikt als carnavalskostuum, maar ook geweldig als verjaardagscadeau zodat jouw kind ook op andere dagen zich kan verkleden en als echte ninja kan spelen! Om een ninjapak nog completer te maken, kun je bij de bestelling ook voor slechts een paar euro een of meerdere ninja accessoires toevoegen, zoals een ninja zwaard of nunchaku's! Als jouw kind het leuk vind om zijn of haar vechtkunsten te vertonen, dan is ninja verkleedkleding echt ideaal! De meeste ninja kostuums zijn zwart met een gekleurde draken print, maar je kunt ook kiezen voor een ninja pak kind in andere kleuren. Een ninja pak kopen kan het beste bij Vegaoo.nl, want daar vind je niet alleen de beste prijs, maar heb je ook het grootste aanbod aan ninja verkleedkleding!

Verkleed gaan als ninja is toch wel een van de meest populaire keuzes onder jongens! Vegaoo.nl zorgt daarom dat het aanbod hierin ook erg groot is! Tig ninja kostuums in verschillende kleuren, mate en modellen, zorgen ervoor dat jouw zoon in het perfecte ninja pak verkleed kan gaan tijdens carnaval, verjaardag of ander feest! Bij de ninja verkleedkleding vind je ook veel leuke accessoires die er perfect bijpassen, zoals een ninja ster set, nunchaku, zwaard of dolken! Verkleed jouw kind als een stoere ninja dankzij de goedkope verkleedkleren en feestaccessoires van Vegaoo.nl!

Zie meer ▼