Home >
Jaren 40/50

Jaren 50 verkleedkleding voor kinderen

5 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Kleur
Meest verkocht
5 artikelen
 

Retro carnavalskleding voor kinderen

Carnaval verkleedkleding voor kinderen in jaren 50 is niet altijd gemakkelijk te vinden. Gelukkig heeft Vegaoo.nl carnavalspakken voor kinderen in alle thema’s! Ga verkleed in een Elvis Presley™ kostuum voor jongens of verkleed jezelf als Pink Lady in een roze Grease™ kostuum! Maak deze nog verder af met feestaccessoires die er perfect bij passen zoals een retro sjaaltje of retro bril! Retro carnavalskleding zorgen ervoor dat je weer terug gaat in de tijd! Ga als ouder ook verkleed in dezelfde stijl zodat jullie als familie hetzelfde verkleed kunnen gaan in jaren 50 verkleedkleding! Het is leuk om als broer en zus samen verkleed te gaan of als ouder en kind. Een vader en zoon in een Elvis™ pak zal het ook zeker goed doen! Keer terug naar de retro jaren 40 en 50 dankzij de retro verkleedkleding van Vegaoo.nl. Zie ook het jaren 40 schoolmeisje kostuum.


Retro kostuums voor kids

Ook volwassenen kunnen in retro jaren 40 of jaren 50 kostuum verkleed gaan tijdens carnaval. Ook is dit ideaal voor een retro themafeest. Er is een ruime keuze in Jaren 40/50 kostuums voor volwassenen. Deze gaan vaak ook perfect samen met de jaren 40, jaren 50 kostuums voor kinderen. Ook vind je ander soort jaren 50 verkleedkleren zoals een pin up matroos kostuum of een Marilyn Monroe™ jurk! Mannen hebben de keuze uit meerder Elvis Presley™ carnaval kostuums, jaren 50 rock kostuum, Grease™ outfit of Beatle kostuum. Een slipjas past ook goed in dit thema! Ga je zelf verkleed in een retro thema, bestel dan ook direct een jaren 50 carnavalskostuum voor kinderen, zodat je samen met jouw zoon of dochter verkleed kan gaan! Zo vormen jullie en leuk koppel voor nog meer succes tijdens carnaval of themafeest! Natuurlijk is het ook leuk om zelf een keer een feestje te geven in retro thema, waarbij iedereen in een retro outfit verkleed komt! Vegaoo.nl helpt jou aan de verkleedkleding en accessoires!

Ga terug naar de tijd van Grease en Elvis Presley! Kleed je net als The King of als een personage uit Grease dankzij de carnavalskleding voor kinderen op Vegaoo.nl! Deze goedkope verkleedkleding is perfect voor carnaval en brengt je terug naar het retro tijdperk! Maak het compleet met een microfoon en retro bril en je bent klaar voor het feest!

Zie meer ▼