Home >
Maat 50 t/m 92

Baby carnavalspakken

297 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
297 artikelen
 
123...7>>

Baby carnavalspak

Bent u op zoek naar een ? Dan bent u goed terecht bij Vegaoo.nl! Wij beschikken van een grote collectie van carnavalskleding voor baby’s, beschikbaar tegen de beste prijzen van het internet! Wij hebben de leukste carnavalskleding voor alle themafeesten. Alle modellen die ook bestaan hebben wij op voorraad en kunnen gemakkelijk aan u geleverd worden in slechts een paar dagen! Bekijk snel de grootste collectie van baby carnavalspakken en verkleed jouw kind met de leukste carnavalskleding die ook bestaat! Maak van jouw dochter een schattig klein prinsesje of van je zoon een (bijna) enge piraat! Ga gerust zitten en bekijk nu onze vele leuke en verschillende modellen en vindt tussen onze honderden modellen het perfecte baby carnavalspak.


Carnavalspak voor baby’s

De meest originele en schattige carnavalspakken voor baby’s kunt u terug vinden op Vegaoo.nl. Wij beschikken van vele verschillende kinderkostuums voor alle feestgelegenheden. Bekijk nu onze collectie en kies tussen onze verschillende thema’s: zeemeerminnen, ridders, kerstmannetjes en kerstvrouwtjes, prinsessen, beroepen / uniforms, sprookjes carnavalskleding, western, piraten, politie, … . De keus is zo breed dat wij geeneens alles kunnen opnoemen! Voor schoolfeesten, kinderfeesten, Carnaval, Halloween, Pasen, Koningsdag, Kerstmis en Oud & Nieuw hebben wij HET carnavalspak voor jouw baby. Alle modellen die u terug kunt vinden bij Vegaoo.nl zijn uitgekozen door onze specialisten. De laatste trends op het gebied van baby carnavalspakken heeft u voor u staan! Onder €10 heeft u al vele modellen tot uw beschikking! Verkleed jouw baby op een originele manier met de leukste en meest carnavalskleding van het internet! Vegaoo.nl biedt u ook een brede collectie van luxe baby carnavalspakken: leuk als cadeau voor Sinterklaas of een verjaardag.


Carnavalspakje voor baby

Zelfs de allerjongste kinderen kunnen zich kleden in een baby carnavalspak. Uw kleine kind zal zich kunnen vermommen als een grappige clown en zal al uw vrienden aan het lachen maken in een schattig baby carnavalspak. Ook de jongste meisjes willen graag een prinses zijn en kunnen zich verkleden als een prinses uit haar favoriete tekenfilm in een baby carnavalspak. Kinderen zijn vaak groot fan van de kinderboerderij en zullen niets lever willen dan zich in een dieren baby carnavalspak verkleden en het jonge beest uit te hangen tijdens carnaval of een verjaardagsfeest. Er zijn baby carnavalspakken in de vorm van een bij, een eend, een kuiken, een haai en nog veel meer. Uw kind zal schattiger dan ooit worden in een baby carnavalspak. Ze zijn beschikbaar voor jongens en meisjes en zijn niet duur. Naast dierenpakken zijn er verder ook nog veel meer thema’s beschikbaar.


Schattig carnavalspak voor uw baby

Als u op zoek bent naar een baby carnavalspak voor uw kind, dan bent u op het juiste adres. Het aanbod van kind carnavalskleding is enorm. Uw kind kan zich zelfs verkleden als in een baby carnavalspak. Er zijn ook pakken met officiële licenties zoals Winnie the Pooh™. Uw jongste kan zich dus verkleden als Tijgertje, Iejoor of Winnie in een baby carnavalspak. Ook ridderpakken zijn beschikbaar. Als u twee kinderen heeft, kunnen zij voor een matchend baby carnavalspak kiezen. Ruim op tijd voor carnaval en uw kinderen zullen er blijer dan ooit van worden. Denk bijvoorbeeld aan een ridder en prinses carnavalspak voor baby’s. Wellicht kleed uw dochter zich graag als een sprookjesheld zoals Roodkapje en gaat uw zoon carnaval vieren in een matrozenpak als baby carnavalspak. Een leuke combinatie van zoon en dochter zou een kostuum zijn van engel en duivel, speciaal ontworpen als baby carnavalspak.

Baby carnavalspak: de mooiste baby carnavalskleding kunt u bestellen bij Vegaoo.nl! Bestel snel voor jouw kind een leuke baby carnavalspak tegen de beste prijzen! De leukste modellen kunt u hier bestellen: maak van je dochter een schattige prinses, zeemeermin of ninja, en maak van je zoon een lieve prins, ridder of superheld! Een leuke feest kan niet zonder jouw kind: bestel snel bij Vegaoo zijn baby carnavalspak en bijpassende accessoires voor een onvergetelijke feest. Er is een grote keuze aan carnavalspakken voor baby’s. De allerjongste leden van de familie kunnen van jongs af aan al carnaval vieren in een baby carnavalspak van Vegaoo.nl. Voor alle kinderen is er een goedkoop en leuk carnavalspak voor baby’s te vinden, perfect om feest te vieren met de familie.

Zie meer ▼