Home >
Jaren 60/70

Jaren 60 en 70 verkleedkleding voor kinderen

36 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Kleur
Meest verkocht
36 artikelen
 

Jaren 60 kostuum voor kinderen

Op vegaoo.nl vind je de leukste en mooiste hippie verkleedkleding voor kinderen! De jaren 60 kleding voor kinderen is net als de jaren 60 verkleedkleding voor volwassenen lekker kleurrijk en brengen jou terug naar de jaren 60 en 70. Ga verkleed in een seventies disco kostuum voor jongens of een disco jurk voor meisjes of in een sixties hippie pak! De jaren 60 carnavalskleding voor kinderen wordt vaak gekenmerkt door wijd uitlopende broekspijpen en mouwen. Bij de jaren 60 hippie kostuums is een hoofdband, ronde bril en peace ketting onmisbaar! Ga terug naar de Flower Power tijd van Peace & Love! Dans de sterren van de hemel in een disco jaren 70 verkleedpak voor kinderen. Ideaal voor carnaval of een ander verkleedfeest!


Jaren 70 outfit voor kinderen

Leer jouw kind de hippie basics uit de jaren 60 en 70 en verkleed jouw kind in een jaren 70 kostuum! Verspreid samen de peace & love boodschap door samen verkleed te gaan in een groepskostuum of koppelkostuum in jaren 60 en jaren 70 stijl! Jaren 60/70 koppelkostuums zijn perfect als je samen verkleed wilt gaan in dezelfde stijl!
De jaren 60 verkleedkleding voor kinderen is ideaal voor carnaval of voor een feest met een hippie of disco thema! Hetzelfde geldt voor de jaren 70 carnaval kostuums voor kinderen en volwassenen. Dit is leuk wanneer iemand 50 jaar wordt of een huwelijksjubileum wordt gevierd! De jaren 60 en 70 kinderkostuums zijn zeer voordelig en nergens goedkoper te vinden! Op vegaoo.nl vind je unieke jaren 70 verkleedkleding zoals een disco kostuum of hippie pak die alleen bij ons te vinden zijn. Zo weet je zeker dat jouw kind niet in precies hetzelfde jaren 60 kostuum verkleed gaat als een klasgenootje!

De leukste en meest kleurvolle jaren 60 en jaren 70 carnaval kostuumshippie carnavalskleding voor kinderen zijn erg leuk voor carnaval maar ook voor andere feesten! Om jouw jaren 60 outfit of jaren 70 kostuum tot leven te laten komen, vul je deze natuurlijk aan met hippie accessoires, zoals een peace ketting, bandana of pruik! Ga je met de hele familie als hippie verkleed? Kies dan voor de familiekostuums of hippie groep kostuums! Hierdoor bespaar je 10% op de normale prijs! Keer terug naar de hippie jaren 60 en 70 en ga verkleed in een cool jaren 60, jaren 70 pak voor carnaval!

Zie meer ▼