Home >
Fluo en fosfo
Sorteren
 
123...12>>

Fluo & glitter kleding

Felle kleuren staan voor opgewektheid en actie. Neon leggings, lichtgevend kunstgebit en fluo groen morphsuits pakken allemaal leuke lichtgevende artikelen die leuk zijn voor een thema avond. Voor een gekostumeerde bal moet je ook aan glitter denken, wij hebben een uitgebreid assortiment zilverkleurige halfmaskers. Neon, fluo en glitter artikelen zijn helemaal in!! Organiseer je thuis een leuk feestje creëer je gegarandeerd een leuk zweertje met al die lichtgevende artikelen en kleding. Lichtgevende lippenstift en nagellak, lichtgevende bril of fluo nep wimpers we hebben het allemaal in huis. Vegaoo de goedkope verkleedkleding webwinkel.


Lichtgevende feestartikelen

Bij een leuke en gezellige fluo party horen lichtgevende artikelen om een echt sfeertje te creëren, denk aan lichtgevende roersstokjes voor cocktails. Mooie lichtgevende cocktail glazen voor een zomerse poolparty, hier horen ook lichtgevende ijsblokjes bij en natuurlijk harde muziek. Als je origineel en sexy verkleed wilt gaan kies dan voor dit fluo roze Alien pak voor dames!

Zelfs in het donker indruk op je vrienden maken. Klik snel en ontdek ons breede assortiment, kleding, tanden, brillen en nog veel meer.

Zie meer ▼