Home >
Speciale effecten
Sorteren
 
123...5>>

Nepbloed wonden

Wie wil er voor Halloween nou niet het meest angstaanjagende en gruwelijke Halloween kostuum dragen? En vind u dat uw Halloween kostuum niet bloederig genoeg is? Voeg dan wat nepbloed toe aan uw outfit, zodat u er zeker van kunt zijn dat u iedereen om u heen angst zal aan jagen. Met de realistische wonden in combinatie met nepbloed zal u er weerzinwekkend uit te komen zien. Maar ook voor een theatervoorstelling of voor carnaval kan er nepbloed gebruikt worden om zombie verkleedkleding of een vampier kostuum te perfectioneren. Ook voor speciale effecten schmink en accessoire kunt u bij Vegaoo.nl terecht voor het bestellen van al uw enge benodigdheden voor bijvoorbeeld een Halloween feest. Een neppe wond is natuurlijk gaaf, maar om het echt gruwelijk te maken heeft u wel wat nepbloed nodig, dus bekijk snel het assortiment van nepbloed en wonden en bestel snel.


Nepbloed kopen

Elk Halloween kostuum kan wel aangevuld worden met nepbloed om te zorgen dat uw vampier Halloween outfit extra realistisch wordt. Want wat is een zombie nou zonder nepbloed om te laten zien dat er echt iets goed mis is gegaan tijdens de transformatie? En is er zijn nepwonden en nepbloed te vinden in allerhande categorieën, denk bijvoorbeeld aan een diepe snee, een schaafwond, nek wond en nog veel meer, alles is te perfectioneren met wat nepbloed om het net wat echter te laten lijken. U hoeft niet verder te kijken dan Vegaoo.nl om goedkoop nepbloed te vinden en goedkope special effect accessoires om een outfit tot in de puntjes te perfectioneren. Het was nog niet eerder zo eenvoudig om snel voorzien te zijn van neppe wonden en nepbloed tegen een lage prijs. En nog een pluspunt: Alle Halloween artikelen, nepwonden en het nepbloed zijn allemaal te bestellen vanuit uw eigen woonkamer!

Voor al uw weerzinwekkende accessoires, schminkattributen en verkleedkleding voor Halloween of carnaval gaat u naar Vegaoo.nl. Maar ook voor nepbloed en nepwonden kunt u in onze online feestwinkel terecht, zodat u kunt zorgen voor een geweldig resultaat dat iedereen angst aan zal jagen. Maakt u zich geen zorgen, het nepbloed zal zonder twijfel bijdragen aan geschokte reacties van uw medefeestgangers door de angstaanjagende look die u zal uitstralen dankzij de producten op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼