Home >
Zombie & mummie
Sorteren
 

Halloween make-up zombies

Het leven is veel te serieus! Werken, studeren, werken, studeren en thuis op de bank zitten na een slopende dag. Gelukkig is er Halloween! Lach je angsten weg en feest alle horror van je af! Denk even niet aan je werk, school of studie, maar aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven, feesten! Besteed nu even wat meer tijd aan het uitzoeken van het perfecte Halloween outfit in plaats van het beantwoorden van jouw mailtjes en facebook berichten! Heb je jouw Halloween kostuum al uitgezocht? Maak deze dan compleet met de zeer realistische make-up voor bijvoorbeeld zombies! Verkleed gaan als zombie is een zeer populaire keuze, vooral sinds de populaire zombie tv-series en films! Hiervoor is het geweldig als je witte of grijze contactlenzen draagt, erg eng en origineel! Een echte vereiste is natuurlijk nep bloed!


Goedkope Halloween schmink

Voor een echt realistische zombie uitstraling biedt Vegaoo.nl de beste make-up producten aan! Zo bieden we complete Halloween schmink sets aan voor zombies, mummies en vampiers. Creëer je eigen zeer akelige wonden zonder jezelf met ook maar een krasje te verwonden. Dit kan met onze nepwonden, littekens en vloeibare latex met nepbloed! Met vloeibare latex kun je zelf de vorm en grootte bepalen van de wond en deze bijwerken met bloed gel. Wat erg gemakkelijk is zijn de opplakbare littekens en wonden. Deze maak je nog eens extra realistisch wanneer je je huid rondom de wond ook schminkt! Met de juiste make-up en goede tutorial video’s op ons youtube-kanaal, zie jij er echt uit als een doorgewinterde zombie! Ook leuk voor de maag zijn de bebloede hersens! Ga je als mummie, zie dan de Halloween schmink mummie set!

Feestschmink: Vegaoo, online verkoop van schmink voor volwassenen en kinderen. Gelegenheid in overvloed om uit uw dak te gaan met schmink: carnaval, halloween, sportevenementen... Dus aarzel niet om kleur toe te voegen aan uw kostuum! Ontdek ons uitgebreide assortiment feestschmink: glitter poeder, crème make-up, valse wimpers, tatoeages, haarlak en nog veel meer. Vegaoo biedt vele licenstie schmink producten van Lady Gaga tot Winnie de Poeh…

Zie meer ▼