Home >
Sinterklaas

Goedkope zwarte piet make-up artikelen

6 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Meest verkocht
6 artikelen
 

Zwarte pieten schmink

Zwarte pieten pak al in uw winkelwagen? En de zwarte pieten pruik? En de bijhorende accessoires zoals een bijpassende panty of zak van Sinterklaas? Dan heb je bijna alles Sinterklaas accessoires voor 5 december! As je als zwarte piet verkleed wilt gaan, dan heb je natuurlijk ook zwarte schmink nodig! Zwart is zwart, maar toch heb je de keuze uit verschillende zwarte pieten make-up! Zo hebben we al zwarte pieten schmink voor €2.49! Ga je liever voor hoge kwaliteit schmink, dan kan dat ook! Om de huid rondom de ogen van zwarte piet ook goed zwart te maken, bestel je bij ons ook een zwart oogpotlood! Zwarte piet schmink aanbrengen met een kwastje is natuurlijk niet te doen, we raadden daarvoor schmink sponsjes aan om snel en gemakkelijk grote oppervlakken zwart te schminken.


Bruine piet of zwarte pieten make-up

Sommige zwarte pieten zijn meer bruin dan zwart. Het is leuk om vaak wat verschil te hebben in de huidskleur van de zwarte pieten. Daarom verkopen we ook bruine schmink om zwarte piet donker te schminken, maar niet helemaal zwart. Om jouw zwarte pieten look nog completer te maken breng je nog rode lippenstift aan en draag je een jutte zak mee met daarop de afbeelding van Sinterklaas. Daar kun je namelijk mooi jouw strooigoed en Sinterklaascadeautjes in meenemen! Dus bestel snel jouw zwarte pieten pak en/of jouw Sinterklaaskostuum met de bijhorende accessoires zoals een zwarte pieten pruik, Sinterklaas baard, zwarte piet make-up, zwarte pieten panty’s en zak van Sinterklaas, je bent dan helemaal klaar voor de intocht en pakjes avond op 5 december!v

Bestel goedkope zwarte pieten schmink op Vegaoo.nl! Ook alle andere Sinterklaas en zwarte piet artikelen vind je hier zeer voordelig! Zoek je zwarte pieten pakken om maar enkele keren te gebruiken, bestel dan niet de peperdure kostuums, maar kies voor de voordelige zwarte pieten kostuums van Vegaoo! Ook zwarte pieten pruiken, Sinterklaas baard en zwarte pieten make-up!

Zie meer ▼