Home >
Nepbloed

Nepbloed schmink

32 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Kleur
Meest verkocht
32 artikelen
 

Goedkoop nepbloed voor een horror look

Vergeet niet om een kostuum compleet te maken op een eng themafeest, met het goedkope en realistische nepbloed op Vegaoo.nl. Er is een groot aantal verschillende soorten nepbloed te koop en zal ideaal zijn om een bloederige killer outfit of een bebloed kostuum af te maken. Ga voor een realistische schmink en kies voor wat goedkoop nepbloed, zodat u neppe wonden en andere feestschmink kunt perfectioneren. Een eng kostuum is natuurlijk niet compleet zonder nepbloed, want u zal er natuurlijk gruwelijk angstaanjagend uit moeten zien op uw Halloweenfeest. Het goedkope neppe bloed is te vinden in verschillende soorten en u zal er zeker van zijn dat u er compleet ondergebloed uit zal zien. Het nepbloed is perfect voor kleding, maar ook voor het lichaam en gezicht, dus als u lekker bloederig wilt verschijnen op een feest, dan mag het nepbloed uit onze webwinkel niet ontbreken!


Realistisch nepbloed kopen voor Halloween

Ga voor een nepbloed spray of kies een tube bloed om een wond mee te perfectioneren. Als u op pad gaat als iemand die zijn nek doorgesneden heeft, dan is een wond al snel af te maken met het nepbloed in onze winkel. Kijk eens rond en bestel het gruwelijke nepbloed tegen een lage prijs om een vampier nog realistischer te maken. Voeg wat nepbloed om de mond of op uw armen of kleding en wees er zeker van dat niemand u zal herkennen. De goedkope nepbloed sprays zullen het puntje op de i zijn als u een bloederige look wilt maken. Voor verschillende soorten nep bloed bent u bij ons op het juiste adres, dus wacht niet te lang en koop uw nepbloed voor een realistische bebloede avond met uw vrienden op bijvoorbeeld Halloween. Alles voor een bloederig kostuum vindt u op Vegaoo.nl, en natuurlijk mag nepbloed daarbij niet ontbreken, dus koop snel uw goedkope nepbloed.

Laat u niet afschrikken tijdens Halloween en koop hier uw nepbloed om een angstaanjagende outfit af te maken. Met het nepbloed in onze webwinkel bent u sneller dan ooit voorzien van een bloederige look. De goedkope nepbloed artikelen zijn eenvoudig te vinden en met wat nepbloed op uw verkleedpak bent u de meest bloederige gast van het feest. Zoek de bloed schmink uit het assortiment op Vegaoo.nl, en kies het nepbloed dat het beste bij u aan zal sluiten. Voor neppe wonden en bloederige feestartikelen bent u bij ons op het juiste adres!

Zie meer ▼