Home >
Ghoulish™

Schmink Ghoulish™

52 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Alle Schmink
Meest verkocht
52 artikelen
 

Halloween make-up

Maak jouw Halloween outfit super realistisch en breng Halloween schmink naar een hoger level! Ga je op 31 oktober bijvoorbeeld verkleed in een zombie kostuum, breng dan ook nepwonden aan! Met de special effect Halloween wonden creëer je nu zelf de meest akelige en ranzige nep wonden! Denk aan een zombie bijtwond in je nek of een grote brandwond op je gezicht. Je kunt zelfs een nep wond aanbrengen waarbij er glas uit je gezicht steekt! Wil je jezelf als een oude zombie verkleden, dan is de wond met larve en maden een aanrader! Met deze Halloween schmink en de Halloween kleding op Vegaoo.nl zie je er straks net zo echt uit als een zombie uit The Walking Dead™! Natuurlijk zijn er ook vel andere special effect make-up artikelen voor bijvoorbeeld vampiers of duivels! Plaats twee horens op je voorhoofd waarbij het lijkt alsof deze zo uit je hoofd zijn geschoten en het bloed er omheen nog te zien is!


Halloween nep wonden

De nep wonden voor Halloween zijn eindeloos! Breng vampier beten aan in je nek of maak jezelf op als een bezetene door de duivel! Je kunt natuurlijk ook als verwonde verkleed gaan met grote wonden zoals een snijwond die is dicht geniet, een wond waarbij de botten uit je huid stukken of zelfs een grote spijker uit je hoofd steekt! De mogelijkheden zijn eindeloos! Met deze Halloween artikelen ben je uniek en zal je zeker opvallen dankzij de originele en realistische Halloween make-up! In deze categorie zie je alle levensechte nep wonden van het merk Goulish™! De meest vreselijke wonden die jouw Halloween kostuum helemaal af maken vind je hier! Maak indruk op iedereen die jij gaat tegenkomen! De nep wonden zijn dankzij Ghoulish™ nu wel super realistisch en bijna niet van echt te onderscheiden! Wees uniek op 31 oktober en maak jouw Halloween kostuum compleet met deze enge Halloween schmink!

Vegaoo.nl zorgt ervoor dat je jouw Halloween kostuum naar het volgende level kunt brengen dankzij de zeer realistische Halloween make-up van Ghoulish™! Deze nepwonden maken jouw Halloween outfit uniek en enorm realistisch! Met deze Halloween artikelen maak je gegarandeerd indruk op je voorbijgangers! Voor al jouw Halloween spullen zoals Halloween kleding, Halloween schmink en Halloween decoratie bezoek je Vegaoo.nl, jouw partner in feesten!

Zie meer ▼