Home >
Gay Pride
Sorteren
 

Schmink voor Gay Pride Parade

De Amsterdam Gay Pride Parade is een groot en leuke evenement dat bekend staat om het feestelijke en uitbundige karakter! Daarvoor is het natuurlijk leuk als je jezelf verkleed met de leukste carnavalskleding of verkleedkleren! Maak en zelfs nog leuker door jezelf ook te schminken! Door jezelf op te maken kun je jouw feestkostuum helemaal af maken of juist een speciale look creëren die je met alleen feestkleding niet krijgt. Met de juiste schmink kun je er weerzinwekkend uit komen te zien. Onder de opmaak producten vallen natuurlijk ook valse wimpers! Met nepwimpers kun je ook extra kleur of elegantie brengen aan je gezicht. Dit kun je ook gebruiken voor een sexy look! Vegaoo.nl heeft een enorm aanbod in valse wimpers. Lange nepwimpers, korte nepwimpers, gekleurde valse wimpers met veren, noem maar op! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze veelkleurige valse wimpers?


Gay Pride feest schmink!

Schmink en Make-up zijn vaak onmisbaar! Voor een speciale feestgelegenheid is het leuk om jezelf te schminken of om jezelf speciaal op te maken. We bieden speciale glittergel voor haar en lichaam in verscheidene kleuren. Ook vind je hier gekleurde sprays voor haar en lichaam. Met de glitter haarspray geef je jezelf ineens een heel ander look! We hebben verschillende kleuren haarspray spuitbussen in een normale kleur of in een fluokleur. De haarspray in fluorescerende kleur zijn natuurlijk net wat specialer. Vier je feest in het donken of onder een uv-light of black light? Gebruik dan de fosforescerende haarspray die oplicht onder een black light! Een andere tip zijn de fluorescerende nepnagels! Er is Halloween schmink, carnaval schmink en clown schmink, maar je kunt schmink natuurlijk overal voor gebruiken!

Onze mooie en speciale schmink artikelen maken jouw verkleedkleren of carnavalskleding af en is perfect voor een evenement zoals de Gay Pride Parade! Bestel goedkope valse wimpers, haarspray spuitbussen, glittergel of haar extensions op Vegaoo.nl, de feestspecialist! Met het ruime assortiment aan make-up artikelen maak je jezelf prachtig op!

Zie meer ▼