Home >
St Patrick's day
Sorteren
 

De groene dag

Je wet het, St Patrick is een echte groene dag. 17 maart is DE dag war je in het groen aangekleed moet zijn. Heb jij jouw verkleed pak voor St Patrick al gevonden? Dan is het nu tijd om ook voor accessoires te zoeken! Ketting, armbanden, mutsen, handschoenen zijn de leukste accessoires voor de St Patrick’s Day. Maar denk ook aan andere ideeën. Daar kan Vegaoo je heel goed me helpen! Wij hebben leuke groene sprays voor haar, maar ook leuke schmink zodat jij je gehele gezicht in groen, wit en oranje kunt opmaken, dan zie jij er echt uit als een Ierlands vlag. Bij Vegaoo hebben wij de leukste schmink artikelen, tegen de beste prijs. Kijk even naar onze St Patrick’s Day selectie, daar vindt jij vast veel iets zeer leuk of grappig!


Groene schmink voor St Patrick

Ben jij op zoek naar leuke schmink voor de St Patrick’s Day? Dan ben jij op de goede Webshop aangekomen. Bij Vegaoo vinden wij het leuk op totaal in het thema van het feest te zijn. Daarvoor bieden wij u een grootte selectie van feestkleding, feestaccessoires, pruiken, hoeden maar ook schmink. Voor St Patrick’s Day, het is dan echt leuk om helemaal groen te zijn. Daarvoor kun je hier een uitgebreide selectie van licht groene schmink, fluo groene contact lenzen, korte valse wimpers maar ook griezel artikelen zoals groene reptielen contact lenzen! Helemaal leuk op zo origineel mogelijk te zijn voor deze leuke dag: St Patrick’s Day. Op Vegaoo.nl hebben wij ook mooie glitter klavers, groene haarlokken en zelfs een super leuke spray voor haar en lichaam (natuurlijk dan ook groen!) Geniet van onze super acties, en vindt bij Vegaoo de leukste, grappigste en origineelste artikelen voor een succesvol St Patrick’s feestje!

Feestschmink: Vegaoo, online verkoop van schmink voor volwassenen en kinderen. Gelegenheid in overvloed om uit uw dak te gaan met schmink: carnaval, halloween, sportevenementen... Dus aarzel niet om kleur toe te voegen aan uw kostuum! Ontdek ons uitgebreide assortiment feestschmink: glitter poeder, crème make-up, valse wimpers, tatoeages, haarlak en nog veel meer. Vegaoo biedt vele licenstie schmink producten van Lady Gaga tot Winnie de Poeh…

Zie meer ▼