Home >
Vampiers en vleermuizen
Sorteren
 
U heeft 48 van 57 producten bekeken
 

Halloween make-up

Vegaoo.nl heeft alles voor een geslaagd Halloween feest voor volwassenen en kinderen! Van vreselijk angstaanjagend en luguber tot aan happy Halloween met vrolijke heksen en pompoenen kostuums. Ook kun je een Halloween kostuum zo eng en realistisch maken als je maar wilt met de juiste Halloween schmink. Realistische nep wonden van bijvoorbeeld een vampierbeet, opplakbare hoektanden die niet van echt te onderscheiden zijn of schmink sjablonen voor het aanbrengen van leuke Halloween afbeeldingen van een heks, pompoen of vleermuis. Wat ook steeds populairder wordt zijn de cosmetische Halloween lenzen! Deze zijn zeer origineel en veranderen jouw uitstraling totaal! Verras jouw vrienden en familie met en eng stel ogen in een bepaalde kleur of juist wit of volledig zwart! Als vampier zijn de rode lenzen met bloed patroon perfect en voor een monster outfit zijn de grone lenzen of de reptiel oog lenzen weer perfect!


Vampier schmink

Als vampier is het vaak al voldoende om je gezicht lichtelijk wit te schminken en een nepgebit te dragen met vampiertanden en een beetje nepbloed. Maar wil je echt goed uitpakken, gebruik dan de special effect make-up zoals een vampier voorhoofd die je aanbrengt op je gezicht of een houten staak die uit je borst steekt! Wil je er juist uitzien als een slachtoffer van een vampier, dan zijn de verschillende bijtwonden weer perfect. Dit is allemaal mogelijk met de Halloween schmink van Vegaoo.nl! Als monster kun je goed groene met zwart en bruine schmink gebruiken, aangezien monsters vaak groen zijn met bruine of zwarte vlekken. Breng daarvoor eerst een laag groene make-up aan een maak daarna enkele vegen met bruine of zwarte make-up. Voor een nog griezeliger effect kan er nep bloed worden aangebracht! Zo wordt je een echt monster!

Ga je dit jaar verkleed als monster of vampier? Zorg dan voor vampier schmink of monster make-up van Vegaoo.nl! De Halloween schmink brengt jouw Halloween kleding volledig tot leven en het hoeft niet veel te kosten. Kies bijvoorbeeld voor nep wonden van een vampierbeet, nep bloed, vampier tanden of een schminkset om jezelf echt om te toveren als monster! Vegaoo.nl biedt jou een mega assortiment aan Halloween schmink, zodat jij kunt uitblinken op je komende Halloween feest!

Zie meer ▼