Home >
Zombies

Zombie feestschmink

101 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Alle Schmink
Kleur
Meest verkocht
101 artikelen
 

Zombie feestschmink goedkoop

Gaat u verkleed als een enge zombie tijdens Halloween en wilt u een zeer complete look hebben? Denk dan ook aan zombie schmink om de illusie van een echt monster nog completer te maken. De goedkope zombie feestschmink voor volwassenen bestaat uit verschillende soorten artikelen zoals witte contactlenzen, nepbloed, nepwonden en nog veel meer. Ga voor een huiveringwekkende zombie outfit en laat iedereen om u heen trillen van angst als u op ze af gezwabberd komt, geheel bedekt in zombie schmink voor lichaam en gezicht, en eng nepbloed dat er zeer realistisch uit zal zien. Met de zombieschmink voor een horrorfeest bent u gegarandeerd voorzien van schmink die u er uit zal laten zien als een hongerige zombie. Ga op een zombie walk en meng u tussen de verschillende zombies en zie er gruwelijk eng uit tijdens Halloween dankzij de zombie schmink op Vegaoo.nl!


Enge zombie make-up voor volwassenen

Gaat u voor een klassieke zombie met witte ogen en overal nepbloed, of kiest u voor een wat originelere zombie schmink en laat u uw creativiteit de vrije loop? In alle gevallen kunt u vinden waar u naar op zoek bent in het assortiment van angstaanjagende zombie feestschmink. Van gruwelijke wonden tot eng nepbloed, u kunt vast wel wat schmink vinden die perfect zal aansluiten bij uw zombie kostuum. Zwerf door de straten en creëer een bleke huid met de feestschmink voor gezicht of lichaam en laat u van uw meest bloederige kant zien op 31 oktober. De goedkope zombie schmink is onmisbaar om een illusie te wekken van een eng zombie figuur. Uitpuilende ogen, sneeën en andere bloederige ogen, er is genoeg keuze om een zombie verschijning te worden. Ga voor klassiek of origineel en wees er zeker van dat iedereen bang voor u zal zijn op uw volgende Halloween avond!

Zombie schmink nodig voor bij een zombie kostuum op 31 oktober? Kom dan eens langs en koop hier al uw feestschmink om te veranderen in een angstaanjagende zombie. Met de verschillende zombie schmink producten bent u klaar voor een zombie walk binnen een mum van tijd. Van nepbloed tot enge wonden en zombie contactlenzen, alles voor een zombie look vindt u op onze website. Kijk rond en bestel voor uzelf of voor uw vrienden zombie feestschmink, er is keuze te over, dus maak uw zombie verkleedkleding nu compleet!

Zie meer ▼