Home >
Lenzen

Contactlenzen voor volwassenen

114 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Feest
Thema's
Kleur
Meest verkocht
114 artikelen
 

Goedkope contactlenzen bestellen

Altijd al van oogkleur willen veranderen voor een avond? Dat kan, met de selectie contactlenzen op Vegaoo.nl. Als u bijvoorbeeld als zombie verkleed gaat voor carnaval, dan is er een ruim assortiment te vinden van zombie lenzen die ideaal zijn om een enge blik aan te meten. Er is een groot aanbod van verschillende soorten lenzen in kleuren die u niet voor mogelijk heeft gehouden. Gaat u eenvoudig voor een andere kleur contactlenzen, of gaat u voor origineel met contactlenzen met patronen, zoals bloederige ogen, tijgerprints en nog veel meer. Met de originele en goedkope lenzen zal u een outfit kunnen afmaken toot in de allerkleinste details. En dit allemaal binnen een ogenblik. Ga voor een dierlijke look met reptiel contactlenzen of kies voor een duistere blik met UV contactlenzen. De keuze is ruim en u zal vast wel een mooi setje contactlenzen vinden voor het perfectioneren van een feestoutfit.


Originele contactlenzen kopen

Wat dacht u van wat enge contactlenzen om een horror kostuum compleet te maken. Het is nu mogelijk om verschillende patronen op het oog te dragen, zoals kruizen, doodskoppen en meer. Maar ook voor verschillende andere mooie figuren zijn er contactlenzen te koop voor het afmaken van een verkleedpak. De goedkope contactlenzen zijn beschikbaar in verschillende soorten en voor elk thema is er wel een geschikte set lenzen te vinden. Ga voor camouflage patroon lenzen of andere fantasy contactlenzen. De lenzen zijn al te koop vanaf een zeer lage prijs, dus kies snel uw favoriete lenzen set uit en sta versteld van het effect dat zo’n klein accessoire kan hebben. De leukste contactlenzen tegen een voordelige prijs zijn eenvoudig te vinden op Vegaoo.nl, de feestwinkel voor schmink, contactlenzen en veel meer voor een geslaagd feest!

Kom naar de grote online feestwinkel Vegaoo.nl, en bestel een set contactlenzen voor carnaval, Halloween of andere feesten. De goedkope contactlenzen zijn geschikt voor meerdere gelegenheden en zullen uw blik verfijnen, veranderen of zelfs eng maken! Met een groot assortiment van contactlenzen bent u binnen de kortste keren voorzien van gekleurde fluo lenzen, lenzen met patronen en nog veel meer. Kom dus snel een bestelling plaatsen voor lenzen en maak een verkleedoutfit af voor een verkleed- of themafeest!

Zie meer ▼