Home >
Betalen

Betalen

U kunt betalen via onderstaande methoden:

 

IDeal & Mister Cash

Met iDeal of Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je eigen bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

Creditcard (VISA / Mastercard)

Je betaalt het totaalbedrag met je VISA of Mastercard via een beveiligde verbinding (SSL). Uw wordt doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van onze bank. Geef hier uw bankgegevens op en bevestig deze. De bank zal uw betaling bevestigen.

 

Paypal

Met een PayPal account kan je betalen zonder dat je persoonlijke informatie hoeft te sturen. PayPal is daarom een makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, dien je je éénmalig te registreren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een eigen e-mailadres en creditcard!

Voor meer informatie kan je de PayPal website bekijken.

 

Bankoverschrijving (let op, langere leveringstijd)

Wanneer je jouw bestelling afrond via bankoverschrijving, krijg je direct een email met de betaalgegevens en een uniek referentienummer. Met deze gegevens maak je zelf het totaalbedrag over. Zodra jouw betaling binnen is - dit kan tot 5 werkdagen duren - wordt jouw bestelling verzonden. De door ons vermelde leveringstijden gelden dan vanaf het moment van ontvangst van betaling.

 

Klarna overschrijving (let op, langere leveringstijd)

Met een Klarna overschrijving kunt u snel en eenvoudig uw bestelling betalen. Klarna is dé online Zweedse betalingsmethode: uw overschrijving wordt (bijna) in real time door ons ontvangen. Handig voor bedrijven of Belgische klanten die snel hun bestelling geleverd wensen te krijgen.

 

Achteraf Betalen

Met deze optie kunt u tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, de betaling afronden. U kunt dus eerst de producten zien, voordat u daadwerkelijk betaald. Hier zijn €2.50 verwerkingskosten aan verbonden.
U zal een email ontvangen met de te betalen factuur. Als u voor achteraf betalen kiest, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Focum Commerce. Niet beschikbaar voor België en zakelijke klanten. 
De ingevulde gegevens zullen worden opgenomen in de database van Focum Commerce. Zie meer informatie hierover op onze privacy pagina en in de algemene voorwaarden.