Home >
over ons

Ontdek de bekendste online verkleedkleding en feestartikelen

winkel in Europa!

 

Over ons...

 

U dacht dat we alleen feestkleding verkopen?


U zult versteld staan van onze collectie feestdecoratie, feestschoenen, piñatas en feestkostuums voor honden! Met meer dan 2.000.000 artikelen op voorraad, is Vegaoo.nl de online marktleider in Europa op het gebied van verkleedkleding en feestartikelen.


Ongeacht de periode van het jaar of de aard van uw evenement, met onze originele feestartikelen maakt u er een fantastisch feest van!Ontdek het grootste online assortiment verkleedkleding voor volwassenen en kinderen, vind eenvoudig de beste verkleedkostuums voor u en uw gezin door te zoeken op thema of type evenement.

 

 

                                   ... en over u !

 

Omdat wij zonder u niet zouden bestaan, werkt het Vegaoo team hard om u te voorzien van alleen de allerbeste ideeën en feestkleding oplossingen. Wij garanderen snelheid, kwaliteit en veiligheid.

Uw bestelling ontvangen nadat het feest voorbij is, is zinloos. Daarom verzenden wij alle bestelling geplaatst voor 14.00 uur, nog op dezelfde dag en is onze levertijd 24 tot 96 uur.

Na het feest blijven wij graag aan uw zijde en nodigen wij u van harte uit om uw feestvreugde te delen door het online uitwisselen van tips, advies en reviews via ons feestelijke online netwerk.

Neem deel aan de conversatie op onze feestelijke Facebook pagina of volg dagelijks onze updates en evenementen via Twitter en Google+.
Klanttevredenheid is voor ons een hoge prioriteit. Vegaoo.nl is daarom ook aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, het winkelkeurmerk voor online shops. We dragen daarom ook met trots dit keurmerk en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen, ook bij klachten.