Home >
Verjaardag
Sorteren
 
123...80>>

Er is een jarig!

Jij, een vriend, vriendin of familielid is binnenkort jarig? Dat moet dan natuurlijk gevierd worden! Verras de jarige met een verjaardagstaart kostuum voor heren en dames. Of zet de jarige simpelweg in het zonnetje door ze een "Happy Birthday hoed" op te zetten! Vegaoo.nl heeft alle verjaardag kostuums, decoratie, accessoires en hoeden al voor jou bij elkaar gezocht. Slingers, kaarsen, vlaggen, ballonnen, sterretjes, confetti, pinatas, hangdecoratie, servetten, we hebben alles voor een geslaagde verjaardag. Gasten en drank moet je natuurlijk zelf even regelen, maar met de aankleding word je geholpen door Vegaoo!


Verjaardagsfeest!

Mijlpalen moeten uiteraard gevierd worden! Heeft iemand Abraham of Sarah gezien en weet nu waar de mosterd gehaald wordt? Vegaoo heeft leuke Sara maskers en slingers, vlaggetjes, servetten, confetti en meer in 50 thema! Kinderen vinden het geweldig om een verjaardagsfeest te geven, zeker in een bepaald thema. Ze willen bijvoorbeeld verkleed als piraat, superheld of prinses. We hebben ook een onderscheid gemaakt in thema’s. Zoals sweet 16, Abraham en Sarah, meisjes verjaardagen, jongens verjaardagen, tafelversiering, verjaardag ballonnen, verjaardag slingers, verjaardag kaarsen, confetti & serpentines en sfeer decoratie.


Hiep Hiep hoera!

Vier je verjaardag met een mooie verjaardagstaart met kaarsjes! Versier het huis met vlaggetjes, slingers en ballonnen voor een leuke sfeer! De jarige zal zich extra jarig voelen! Dek de tafel met mooie decoratie, zoals servetten met daarop Happy Birthday, de leeftijd of een leuke vrolijke print. Voor een thema feest is het erg leuk om alle borden, bekers en servetten in een thema te hebben zoals piraten, Barbie, Disney, Frozen, Star Wars, Avengers of Super Mario. Ook verkopen wij vel verschillende kaarsen. Niet alleen simpele gebakskaarsjes maar ook mooie kaarsen met bijvoorbeeld een Looney Tunes, Disney, Prinses, Micky Mouse, Donald Duck of Winnie de Pooh personage en getal om de leeftijd aan te tonen. Bestel hier je kaarsen met cijfer 50!

Zie meer ▼