Vandaag! -15% op de Halloween selectie! Code: HORRORACTIE  ►
>

Sint en zwarte piet versiering

2 artikelen
 
< Terug
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Prijs
Alle decoratie
Meest verkocht
2 artikelen
 

SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN PAKKEN

“Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!” Sinterklaas komt hopelijk ook dit jaar weer langs. Om er zeker van te zijn dat Sinterklaas en zijn pietermannen jouw huisje niet overslaat, versier je jouw huis met leuke gekleurde ballonnen met de opdruk van Sinterklaas en zijn zwarte pieten en trouwe schimmel. St. Nicolaas heeft het op 5 december altijd erg druk en het is altijd leuk en fijn voor hem en zijn knechten om een warm welkom te krijgen, zeker na vele daken over te zijn geweest en vele kadootjes in de schoorstenen en schoenen te hebben geleverd! Voor de schimmel van Sinterklaas raden we natuurlijk ook aan om vóór 5 december al een peen of een suikerklontje in je schoen te stoppen. En Sinterklaas en zijn pieten vinden het altijd erg leuk om een gedicht te ontvangen en niet alleen maar een verlanglijstje! Voor hen is het ook een hele verassing om een versierde kamer te zien met leuke sinterklaasballonnen en vlaggetjes!


SINTERKLAAS DECORATIE

Naast de vele zwarte pieten kostuums en de stijlvolle Sinterklaas kostuums met tabbaard, vind je op Vegaoo.nl ook andere Sinterklaas accessoires zoals de zak van Sinterklaas, een jutte zak met afbeelding, Sinterklaas ketting en ring, witte en zwarte handschoenen, een zwarte pieten pruik met krullen, panty’s om het zwarte pieten pak te voltooien, zwarte schmink, een sinterklaasbaard met snor en wenkbrauwen en versiering voor in huis! Als versiering zijn de Sinterklaas ballonnen erg leuk, zeker in combinatie met de Sint en Piet slingers! Deze slinger heeft de opdruk van Sint Nicolaas en zwarte pieten en de tekst “SINT” en “PIET”. Deze Sinterklaas vlaggenlijn is maar liefst 6 meter lang! Je kunt ook samen met jouw kinderen aan de slag door leuke kleurplaten van Sinterklaas en zwarte piet in te kleuren en op te hangen in het huis! Uiteraard vinden kinderen het ook geweldig om zelf pepernoten te bakken!


SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET VERSIERING

Wanneer Sinterklaas bij jullie langs komt zou hij en zijn pieten het erg waarderen als je wat lekkers voor hem bakt! Natuurlijk zijn ze dol op pepernoten en andere Sinterklaas strooigoed en gebak! Zoek bijvoorbeeld eens wat heerlijke gerechten op hoe je een pepernoten taart bakt! Of een taart van speculaas! Zet thuis verschillende Sinterklaas snacks op tafel! Om de Sinterklaas versiering compleet te maken! Denk aan klassiek strooigoed, schuimpjes, speculaas, pepernoten, mandarijntjes, chocolade letters en natuurlijk jouw zelfgebakken taartjes! Sint en zijn pieten zullen hier flink van smullen! Mocht de sint op zijn schimmel komen, zorg dan voor een bakje water en een winterpeen voor het paard van Sinterklaas! En om de avond nou helemaal compleet te maken ga je zelf ook leuk verkleed in een zwarte pieten kostuum of Sinterklaas pak!

De leukste, mooiste en goedkoopste zwarte pieten pakken en Sinterklaas kostuums bestel je bij Vegaoo.nl, de specialist in verkleedkleding en feestaccessoires! Niet alleen voor een Sinterklaas kostuum of zwarte pieten pak kun je hier uitstekend terecht, maar ook voor Sinterklaas decoratie zoals Sint en Piet ballonnen en Sinterklaas vlaggenlijn! Bestel dus alles voor een geslaagde 5 december avond bij Vegaoo.nl!

Zie meer ▼