>

Kerstmis decoratie en versiering

362 artikelen
 
< Terug
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Geslacht
Prijs
Thema's
Superhelden
Alle decoratie
Kleur
Meest verkocht
362 artikelen
 
123...8>>

Kerstfeest versiering en decoratie de leukste trends

Kerst kaarsen in de vorm van een een kerstman, een sneeuwpop, zilverkleurige kaarzen, vuurstokjes en vele andere leuke artikelen als een opblaasbare kerstbom of een opblaasbare kerstman, sterren raam versiering, schattige kerst sokjes om op te hangen. Je wilt een gezellig sfeertje in je huis creeren dan ben je bij vegaoo.nl verzekerd van een goed resultat en een leuke sfeertje. Strooie een beetje confetti over de tafel, leeg wat engelenhaar neer en steek de kaarsjes aan. De goukleurige serpentine zijn ook leuk deze hebben een leuk gekruld effect. Wat dacht je van de leuke witte veertjes, net sneeuw vlokjes.


Opzoek naar Kerstversiering voor kerstavond?

Tafeldecoratie, kartonnen boorden in verschillende vormen: rond, vierkant, , bekertjes met de kerstman er op, papieren servetten in verschillende kleuren. De stoelhoezen voor kerstmis zijn erg in, deze geven een leuke warme sfeer. Tafelkleden in verschillende maaten en kleuren heeft vegaoo.nl op voorraad, deze feestartikelen zijn op verschillende manieren bedrukte het tafelkleed met de kerstman bedrukking is erg leuk. Confetti in alle kleuren en maaten, zakjes van 14 gramme t/m met een kilo zaken, metalkleurige, blauwe, zilver kleurige, goedkleurige en in alle gewenste vormen: sterren vormigen confetti, ronde, vierkante, kerstbom vormen of sneeuwflokjes.

Versiering en decoratie voor kerstmis. Vegaoo, verkoop van versiering voor uw huis, kersttafel of kerstboom. Sligers, stickers, servetten, noem maar op! rn

Zie meer ▼