Vandaag! -15% op de Halloween selectie! Code: HORRORACTIE  ►
>

Kerstmis accessoire

120 artikelen
 
< Terug
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Geslacht
Prijs
Thema's
Superhelden
Alle Accessoires
Kleur
Meest verkocht
120 artikelen
 

Opzoek naar feest accessoire voor kerstmis?

Een kerstman bel, een leuk kerstman brilletje, witte handschoenen, kerstmutsen maar ook vele andere kerstmis accessoirte als rendier diademenen met lichtgevende sterretjes, engelen vleugels maar ook sexy kerstmis kousen, deze kousen passen moie bij de speciale selectie kerstmuis tutu's als de rode kersttutu met lovertjes en rode glitter. rnHuisdieren vieren nattuurlijk ook kerst mee, die horen gewon bij de familie daarom hebben wij ook een selectie kerstman pakken voor hondjes die zien er zo schattig uit! De kerstmanzak is een leuke accessoire voor onder de kerstboom deze zak is rood met een kleine kerstman er op met een lieve glimlach.


De leukste feestaccessoire voor kerstmis op 25 december

Wil je dit jaar voor kerstmis iets leuks doen? Verberg dan onder je truie de opblaasbare kerstmans buik. Vlinderstrikjes is een chic accessoire de meeste mensen dragen een stropdas, een vlinderstrikje geeft net weer even een andere stijl: deze heeft vegaoo.nl in drie verschillende kleuren: zwart, rood en wit. Voor kinderen hebben wij ook tal van kerstmis accessoire: oor beschermers met lieve beertjes er op, rendier diadeem maar ook een harp die bij een engelen kostuum voor meisjes past. Meisjes vinden de kersttoverstaf erg leuk, feeen hebben die ook! Hierbij kan je ook de engelen vleugels bestellen. Om je engelen kostuum hellemaal complet te maken koop dan ook een haarband met aureool! Wie is met Kerstmis de engel? Dat ben jij!

Accessoire voor Kerstmis: Vegaoo, verkoop van accessoire voor kerst. Op zoek naar leuke en orgineele ideën voor kerstmis? Kom een kijkje neemen bij vegaoo.nl!

Zie meer ▼