Hoeden >

Indianentooi voor Indianen verkleedkleding

8 artikelen
 
< Terug
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Geslacht
Prijs
Feest
Alle Hoeden
Kleur
Meest verkocht
8 artikelen
 

Indianen hoofdtooi voor Indianen kostuum

Een indianen hoofdtooi is een hoofdversiering die werd gedragen door opperhoofden van een Indianenstam en is dus perfect voor de echte feestbazen onder ons! Wil jij je onderscheiden van alle andere indianen, dan is een Indianentooi perfect en onmisbaar! Niet alleen zie je er veel mooier en kleurrijker uit, het straalt ook meer gezag en aanzien uit. Een hoofdtooi komen in verschillende grootte en kwaliteitscategorieën, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel jij voor je Indianen outfit wilt uitgeven. Kies een Indianentooi met veel of weinig veren en maak jouw Indianen pak compleet voor een onvergetelijk feest! Steel de show tijdens carnaval of een western feestje, maar kijk uit voor de cowboys! Uiteraard kun je de cowboys en kwaadwillige sheriffs op afstand houden met hakbijl, pijl en boog of speer! Deze western wapens vind je onder western accessoires!


Indianentooi voor indiaan pak

In vele indianenstammen werden opperhoofden aangeduid met een Indianentooi. De Indianen hoofdtooi bestond uit geweven stof met veren. Afhankelijk van de indianenstam werd dit voor speciale gelegenheden gebruikt. Een themafeest of carnaval is voor ons ook een speciale gelegenheid en als je verkleed gaat in een Indiaan pak, dan is het vanzelfsprekend dat je tijdens een feestje er extra mooi bij loopt! Vul jouw Indiaan kostuum daarom aan met een Indianen hoofdtooi en maak indruk om de andere feestgangers! Je hebt de keuze uit simpele tooien en prachtige grote en indrukwekkende Indianentooien! In combinatie met een Tomahawk bijl of indianen speer word jij de meest bewonderde Indiaan op het feest! Voor dames zijn er ook andere accessoires zoals een indianen armband of halsketting! Deze prachtige en goedkope Indianen sierraden voor vrouwen maken een indianen jurk helemaal compleet!

Ga je verkleedt in Indianen kleding? Maak jouw Indianen pak dan compleet met een prachtige indianen hoofdtooi! Een indianentooi maakt jou een echt opperhoofd en je straalt meteen macht en gezag uit! Laat iedereen op het feestje zien dat jij niet zomaar een indiaan in indiaan pak bent. Zorg voor aanzien met de indianen hoofdtooi en een mooie speer tijdens carnaval of een themafeest, succes is gegarandeerd! Vegaoo.nl is de perfecte start voor elk verkleedfeestje!

Zie meer ▼